deboerontour

Welkom op de site:Home

Wie zijn wij?

Ons vakantie-wagenpark

Reisverhalen

Gastenboek

ContactOnze fotoalbums


bestemming

datum


bestemming

datum


bestemming

datum


bestemming

datum


bestemming

datumLinks naar onze

andere fotoalbums:

Klik HIER


Links naar sites van

andere camperaars:

Klik HIER


Camperplaatsen

tijdens  de reis van

bestemming

Klik HIERHome

Welkom op de site van deboerontour.

Na een afwezigheid van ruim anderhalf jaar zijn we weer terug op het World Wide Web. In december van 2011, op weg naar onze overwintering in Portugal, waren we ineens onze hele site kwijt. Wat we ook probeerden en wie we ook inschakelden: onze site bleef weg.


Om toch iedereen op de hoogte te stellen van onze ervaringen, hebben we aan alle belangstellenden een mail verzonden in de vorm van site-pagina. 17 weken lang elke week een verslag waar veel mensen van hebben genoten.


Na thuiskomst uit Portugal wilden we toch weer een website maken. Verbouwingen in huis zorgen er voor dat de website op een laag pitje kwam te staan.


In januari 2013 hebben we de draad weer opgepakt. We gebruikten een web-editor die niet de eenvoudigste was. Weken zijn we daar mee bezig geweest. Uiteindelijk zijn we toch daarmee gestopt.


Antoinette die veel via internet opzoekt, vond een site die er rustig en helder uitziet. Ze zocht contact met de maker van de site. De hoofdreden van het contact was eigenlijk hun reis naar Marokko. Maar goed, er werden ook gegevens uitgewisseld over de web-editor die zij gebruiken. Het blijkt dezelfde te zijn als waarmee wij begonnen zijn in 2010.


Snel de editor weer gedownload en een opzet gemaakt voor de nieuwe website. De kleuren zijn veel lichter en het ziet er overzichtelijker uit. In 4 dagen het grootste gedeelte van de oude site weer ingevoerd. Vooral het Frankrijk gedeelte. Tijdens de reis naar de Noordkaap ook veel ingevoerd en aangepast. Het werkt allemaal weer fantastisch. We werken weer met veel plezier aan onze site.