deboerontour

Reisverhalen

Wij weten niet of we vroeger iets gemist hebben maar in de tijd dat wij met de caravan op vakantie gingen lazen we op internet nooit iets over reisverhalen van caravanners. Sinds we in 2008 onze eerste camper kochten lezen we bijna wekelijks een reisverhaal van een mede camperaar die haar/zijn ervaring wil delen.


Onze reisverhalen gaan hoofdzakelijk over Zuid-Europa met name Portugal. Onze eerste kannismaking met Portugal was in 1991. Een vliegreis naar Albufeira.

De reizen daarna hebben we hoofdzakelijk met caravan en camper gedaan, en vooral dat laatste bevalt ons enorm goed.

In januari 2015 hopen we ook Marokko te bezoeken en dan vooral een paar koningssteden. We zullen het ervaren.


Reizen is onze hobby. Zo ook fotograferen. We trekken er graag op uit en genieten van de natuur en de cultuur.


SITE WIJZIGINGEN:


Zoals u ziet is er, vanaf de reis Marokko 2013 - 2014,  een rechter kolom bijgekomen.

In deze kolom staan de landen die we bezoeken. Onder de landnamen staan de weken vermeld vanaf ons vertrek op 1 september 2013. Achter de weeknummers staat de datum van die week.

Als u op een weeknummer klikt gaat u naar de pagina met het verslag van die week. Het weeknummer en de datum die daar achter staat is nu oranje gekleurd i.p.v. groen.


Benamingen met de blauw-groene kleur zijn nog niet als hyperlink ingeschakeld.De laatste wijzigingen hebben we speciaal voor onze medecamperaars en natuurlijk andere belangstellenden ingevoerd.

In de linker kolom staat een item om de camperplaatsen die wij bezocht hebben, te bekijken. Voor de reis 2014 -2015 is dit tijdelijk uitgeschakeld.


Camperplaatsen

tijdens  de reis van

Portugal 2013

Klik HIER


Als u klikt op HIER komt u op een pagina waar u veel gegevens van die camperplaats kunt vinden zoals:

        Plaats, adres, coördinaten, aantal campers, voorzieningen, prijs, enz. enz.


Let wel: het zijn onze bevindingen en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.


Alle plaatsen die op die pagina staan kunt u aanklikken. Een paar plaatsnamen hebben een bruine kleur. Dit zijn adressen van de France Passion.

Per week zijn de plaatsen blauw gekleurd.

Er zijn ook een paar adressen die wij privé gaan bezoeken. Adres en coördinaten enz. worden dan niet vermeld.Wij hopen dat u veel plezier aan deze verbeteringen zult hebben.